Dan Petrescu mai cere urgent jucători la CFR Cluj și îl critică pe noul portar adus în Gruia

Dan Petrescu mai cere urgent jucători la CFR Cluj și îl critică pe noul portar adus în Gruia

Dan Petrescu a fost total nemulțumit după victoria de sâmbătă seara a CFR-ului din Cluj cu CS Mioveni, scor 4-2 într-un meci în care nocturna din Gruia a cedat și totul putea să ia o turnură neașteptată pentru campioana României.

Antrenorul lui CFR a cerut noi transferuri, fiind nemulțumit de evoluția unora dintre jucătorii sai. Cu 4-2 s-a terminat un meci întrerupt peste 40 de minute de căderea nocturnei, un meci în care cei de la Mioveni au condus cu 1-0 și s-au apropiat periculos la 3-2 în minutul 62. El l-a criticat și pe portarul italian Scuffet, care a luat două goluri prea ușor: ”S-au întâmplat de toate anul ăsta. Dacă pierdeam un meci şi din cauza nocturnei…Mi-a plăcut spiritul echipei, adversarul a dat două şuturi la poartă şi a dat două goluri, dar ce goluri… Nu e bine pentru Scuffet, pentru că dacă eşti portar şi primeşti două goluri din două şuturi…

ADVERTISING

Explicațiile oficialilor de la CFR Cluj, după ce nocturna a picat în Gruia, iar meciul cu Mioveni putea fi pierdut la masa verde

Dar asta e, s-au mai schimbat jucătorii, nu mai avem aceeaşi stabilitate în apărare, să nu uităm că am venit zece ore din Andorra. Vrem jucători! Nu avem o listă de transferuri, sunt nişte jucători pe care vrem să-i luăm pentru Europa, dar vom vedea”, a declarat Petrescu după joc la zona mixtă a stadionului ceferist, în fața presei.

CFR Cluj are 6 puncte din 9 disponibile, iar următorul joc va fi cel de joi cu Sahtior Soligorsk din Belarus, din turul III preliminar al Conference League.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!