Explicațiile oficialilor de la CFR Cluj, după ce nocturna a picat în Gruia, iar meciul cu Mioveni putea fi pierdut la masa verde

Explicațiile oficialilor de la CFR Cluj, după ce nocturna a picat în Gruia, iar meciul cu Mioveni putea fi pierdut la masa verde

CFR Cluj a avut ceva emoții în partida cu Mioveni, de sâmbătă seara, din Superliga, însă nu atât din punct de vedere fotbalistic, cât din cel să îi spunem organizatoric.

Campioana s-a impus cu scorul de 4-2, însă în minutul 62, la 3-2, nocturna gazdelor de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu a cedat. Jocul s-a reluat abia după 40 de minute de așteptare, iar CFR risca să piardă jocul la masa verde dacă incidentul se mai repeta după reluarea partidei.

CFR Cluj a câștigat un meci pe care a riscat să-l piardă la masa verde

ADVERTISING

Președintele lui CFR Cluj, fostul arbitru Cristi Balaj a dat vina pe vreme și e sigur că acest incident nu se va mai repeta: „A fost un concurs de împrejurări. Au fost şi intemperiile de azi, furtună, ploaie... Vom face o anchetă internă.

După a intrat generatorul în funcțiune, nu au mai fost probleme. Sunt convins că nu se va mai întâmpla, 100%.”, a declarat Balaj după partidă la PrimaSport.

Interesant este că instalația de nocturnă e recent achiziționată de CFR, toamna trecută, ardelenii plătind pe ea o sumă incredibilă, de 1,8 milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj are 6 puncte acum în Superliga, bifând două victorii în primele trei meciuri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!