Cum explică Victoria Azarenka eșecul din finala US Open cu Naomi Osaka

Cum explică Victoria Azarenka eșecul din finala US Open cu Naomi Osaka

Marea tenismenă din Belarus Victoria Azarenka a fost învinsă după un thriller dramatic în finala US Open, în dauna lui Naomi Osaka din Japonia, viitorul loc 3 mondial WTA.

Azarenka a avut meciul în mână la un moment dat la 6-1, 2-0 și minge de 3-0, iar apoi în decisiv a ratat o șansă de a egala la 5-5. La finalul jocului, în timpul ceremoniei de premiere, Vika a recunoscut că îi pare rău că a ratat pentru a treia oară titlul la US Open.

Naomi Osaka câștigă al treilea titlu de Grand Slam din carieră

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Am sperat că a treia oară vă fi cu noroc aici la US Open, dar se pare că trebuie să mai încerc. Felicitări, Naomi! Ai avut două săptămâni extraordinare, sper că ne vom mai întâlni pe teren în finale. Mulțumesc echipei, vom mai avea niște săptămâni interesante în acest sezon".

Declarația lui Azarenka făcută în cadrul ceremoniei de premiere de după finala de la Flushing Meadows.

Azarenka rămâne în carieră cu doar două titluri de Grand Slam, ambele la Australian Open, în 2012 și 2013, perioada în care a fost și lidera mondială WTA.

D.A.

Citește și alte știri interesante despre finala US Open, doar pe SpotMedia.ro:

Cum schimbă victoria lui Naomi Osaka componența top 10 WTA și ce calcule se fac acum pentru capii de serie la Roland Garros

Naomi Osaka intră în cartea de istorie a tenisului după succesul de la US Open


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!