CSM București a făcut un nou transfer

CSM București a făcut un nou transfer

Portarul norvegian Marie Skurtveit Davidsen va evolua din sezonul viitor la echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, a anunţat, marţi, gruparea pe site-ul său oficial.

În vârstă de 27 de ani, Marie Skurtveit Davidsen s-a născut la 20 august 1993 la Bergen (Norvegia). Davidsen a început să joace handbal la vârsta de zece ani pentru Nordre Holsnoy, iar la 12 ani a decis să se transfere la Salhus, unde a jucat trei sezoane. A mai evoluat ulterior pentru Bjornar şi Viking, înainte de a semna în 2012 pentru clubul de primă ligă Tertnes Handball Elite.

ADVERTISING

După şapte sezoane la Tertnes, Marie Davidsen s-a mutat în Germania semnând pentru gruparea Thuringer HC.

Marie Davidsen este componentă a naţionalei Norvegiei şi este a treia jucătoare din această ţară transferată de CSMB pentru sezonul viitor, după extrema dreapta Malin Larsen Aune şi interul stânga Emilie Hegh Arntzen, ambele aduse de la Vipers Kristiansand. CSM a adus şi pivotul muntenegrean Ema Ramusovic (Buducnost Podgorica).

Acestea sunt primele transferuri pentru sezonul viitor pe care le-a anunţat CSM Bucureşti, care în vară se va despărţi de mai multe jucătoare, fiind confirmate plecările unora dintre ele, precum pivoţii Crina Pintea (Gyor), Dragana Cvijic (Krim), interul stânga Bianca Bazaliu (Podravka Koprivnica) etc.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇