Croații au depistat pericolul numărul 1 de la CFR Cluj: Ce spun despre echipa lui Dan Petrescu

Croații au depistat pericolul numărul 1 de la CFR Cluj: Ce spun despre echipa lui Dan Petrescu

Antrenorul secund al formației Dinamo Zagreb, Damir Kraznar, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Kraznar a mers în Malta și a urmărit-o pe CFR Cluj și spune că partida cu Floriana nu reflectă adevărata valoare a celor de la CFR Cluj.

"Nu cred că meciul din Malta reflectă adevărata imagine a lui CFR Cluj. Au jucat pe gazon artificial și știm că mereu apar probleme când nu ești obișnuit cu suprafața. S-a văzut că au fost anumite probleme de organizare a jocului, dar și că sunt o echipă mult mai bun decât Floriana. Au avut inițiativa tot jocul, cu excepția poate a ultimelor 10 minute, dar în final au mai marcat o dată", a spus Kraznar, citat de Germanijak.

ADVERTISING

De asemenea, secundul de la Dinamo Zagreb a vorbit despre punctele forte ale echipei lui Dan Petrescu.

"Sunt extrem de puternici după pauză, asta este marea lor calitate și nu a fost vizibilă doar în acest meci. Trebuie să fim atenți la atacurile lor de după pauza. De asemenea, sunt și o echipă foarte muncitoare cu o linie defensivă solidă și o reacție bună pe mingile pierdute", a completat acesta.

În ce privește jucătorul pe care l-au remarcat, acesta este Ciprian Deac.

"Numărul lor 10, Ciprian Deac, iese în evidență. Este cel care organizează jocul, totul se întâmplă în jurul lui. Are pase bună și un ritm bun", a conchis antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISING

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va avea loc miercuri, de la ora 21:00, într-o singură manșă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇