Cristiano Bergodi, aproape să preia o formație surpriză din Superligă, după ce a fost pe lista lui CFR Cluj

Cristiano Bergodi, aproape să preia o formație surpriză din Superligă, după ce a fost pe lista lui CFR Cluj

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi, fost antrenor pentru mai mulți ani la Sepsi OSK, cu care a cucerit și două Cupe ale României, se află pe lista unei grupări surpriză din Superligă, care a activat în ultimul sezon în play-out.

După ce a fost și pe lista celor de la CFR Cluj, în cazul în care Dan Petrescu ar pleca eventual, Bergodi se poate întoarce în România pentru a se duela pentru un loc de play-off.

Petrolul Ploiești (locul 8 în ultimul sezon, al doilea din play-out) este formația care l-a pus în capul listei de antrenori, noul președinte Marian Copilu fiind dispus să investească masiv și să aducă un antrenor de top, cu un lot pe măsură. Deja un prim transfer a fost făcut în vară, și anume aducerea brazilianului Garutti de la Mioveni, după cum anunță cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Se discută și de aducerea lui Joonas Tamm, ex-FCSB, însă abia suntem la începutul mercato-ului de vară.

„Da. M-aș întoarce oricând în România. De ce nu? Momentan nu am primit o ofertă concretă, dar mă bucur că sunt apreciat aici în România şi vom vedea. Voi accepta cu mare plăcere o altă provocare”, a declarat Cristiano Bergodi după ultimul meci pe banca lui Sepsi, victoria de la CSU Craiova, scor 1-0.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!