Fanii lui Dinamo îl vor ca înlocuitor al lui Jerry Gane pe Cristiano Bergodi - presă

Fanii lui Dinamo îl vor ca înlocuitor al lui Jerry Gane pe Cristiano Bergodi - presă

Chiar dacă Consiliul de Administrație de la Dinamo l-a confirmat în această săptămână pe Jerry Gane în funcția de antrenor principal, fanii de la DDB au o soluție de înlocuitor, un reputat antrenor care a mai activat deseori în Liga 1.

Zilele lui Jerry Gane pe banca lui Dinamo sunt numărate, iar acest lucru a fost întărit și printr-un mesaj postat de fani pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan: „Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găși şi rezolva pe toate”.

Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la Universitatea Craiova! De ce a ales să facă acest pas

Iar numele la care s-au oprit fanii lui Dinamo este Cristiano Bergodi, omul cu o vastă experiență în România, fost antrenor la Steaua, CFR Cluj, Rapid sau Craiova. Prima dată el a venit în 2005 în România la FC Național.

ADVERTISING

Înainte de Bergodi, dinamoviștii s-au gândit și la numele lui Mircea Rednic sau Dușan Uhrin, dar aceștia au refuzat, după cum scrie EuroSport.

Bergodi este liber de contract după ce ultima dată a antrenat Craiova, refuzând recent o revenire la Poli Iași, ultima clasată din Liga 1.

Singurul trofeu ca antrenor în Romania al lui Bergodi este Supercupa României din 2007, pe banca Rapidului, după o finală cu Dinamo.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Marius Copil, învins în semifinalele turneului de la Sankt Petersburg

ADVERTISING

Dinamo schimbă antrenorul

Isteria Astra

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!