Cosmin Olăroiu a reușit calificarea în finala Cupei din China

Cosmin Olăroiu a reușit calificarea în finala Cupei din China

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a reușit o nouă performanță pe banca celor de la Jiangsu Suning, și anume calificarea în finala Cupei, după ce a trecut la penaltiuri de Tianjin Teda în a doua manșă a semifinalelor.

Echipa lui Olăroiu a cucerit titlul de campioană acum câteva săptămâni, la capătul sezonului recent încheiat din prima ligă chineză. Iar acum, chiar dacă fără vedetele echipei în teren, e vorba de brazilianul Teixeira și de italianul Eder, Jiangsu a realizat o nouă bornă notabilă.

Cosmin Olăroiu a câștigat titlul în China, dar are o mare nemulțumire

ADVERTISING

După 1-1 în tur, rezultatul după 90 de minute în manșa cu numărul doi a fost egal, scor 0-0, după ce ambele echipe au avut câte un eliminat, Qian în minutul 48 la gazdele de la Tianjin, plus Cheng la trupa lui Oli, în minutul 81.

Totul s-a decis la loviturile de departajare, acolo unde Jiangsu s-a impus cu 4-2, după goluri marcate de Xiang, Pengfei, Feng și Li Ang.

În marea finală, Jiangsu o va întâlni cel mai probabil pe Shandong Luneng, echipă care în prima manșă din careul de ași s-a impus în deplasare cu scorul de 5-0.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ar fi prima Cupă a Chinei pentru Suning după o pauză de 5 ani, precedenta fiind adusă tot de un român, e vorba de Dan Petrescu, în 2015. Dacă s-ar cuceri și Cupa, ar fi primul event istoric din istoria acestei trupe.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Încă o veste proastă primită de România la Europenele de handbal

Noi vrem un președinte ipocrit. Nu Iohannis e de vină

Noul transfer al celor de la FCSB va încasa o primă uriașă din partea lui Gigi Becali - surse

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!