Conducerea celor de la ȚSKA Sofia și-a demis antrenorul după eșecul din Conference League

Conducerea celor de la ȚSKA Sofia și-a demis antrenorul după eșecul din Conference League

După eșecul cu gruparea românească Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, conducerea bulgarilor de la ȚSKA Sofia a decis să își demită antrenorul.

În prima manșă a turului doi preliminar UEFA Conference League, covăsnenii s-au impus cu scorul de 2-0 în capitala Bulgariei, ceea ce a dus la un cutremur la nivelul băncii tehnice. Bulgarii au luat decizia de a demite antrenorul, e vorba de Sașa Ilici, iar vestea a venit printr-un comunicat de presă venit pe pagina oficială de Facebook a clubului: ”Informații despre viitorul lui Sasa Ilic și al personalului de antrenori. Conducerea CSKA a decis să schimbe personalul de antrenori al echipei. Sasa Ilic și asistenţii săi Velichko Kaplanovic, Milorad Pekovic, Darko Obradovic și Slobodan Milinkovic au rămas liberi. Mulțumim tuturor pentru dăruirea şi pasiunea cu care au muncit. Suntem recunoscători echipei create şi care a stat la baza meciurilor noastre reuşite din sezonul trecut.

ADVERTISING

Rămânem extrem de calzi și prietenoși și vom aprecia mereu abordarea și atitudinea lor faţă de toți cei din club. Vor fi mereu bineveniți! Totuşi, în ceea ce privește fotbalul, echipa noastră se luptă și are nevoie de schimbare, care credem că ar veni odată cu sosirea unui nou staff de antrenori. Veți primi informaţii despre noul antrenor CSKA în scurt timp”, a transmis ȚSKA Sofia, pe Facebook.

Aleksandar Tomash (44 de ani), tehnicianul celor de la Lokomotiv Plovdiv, este favorit să îi preia locul lui Ilici.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Returul de la Sepsi are loc joia viitoare, de la ora 20, meci LIVE score pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!