FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al Conference League

FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al Conference League

FCSB, Farul Constanța, Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj și-au aflat posibilii adversari din turul trei al preminariilor Conference League.

Farul, campioana României, a intrat prima în urne dintre echipele românești și și-a aflat posibilul adversar din turul trei al preliminariilor din Conference League.

După eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor, Farul va întrunta pe FC Urartu din Armenia în turul doi preliminariile Conference League, iar dacă trece de armeni atunci va da peste Flora Tallinn în turul al treilea din drumul spre grupele celei de-a treia competiții europene intercluburi.

ADVERTISING

A doua echipă românească ieșită din urne la tragerea la sorți de la Nyon a fost Sepsi, care dacă trece de ȚSKA Sofia va întâlni în turul trei preliminar din Conference League pe câștigătorea dublei Toperdo Kutaisi (Georgia) - Aktobe (Kazahstan).

FCSB a ieșit a treia din urne la tragerea la sorți și va întâlni pe Nordsjaelland (Danemarca) dacă trece de bulgarii de la ȚSKA 1948 Sofia. Sorții au pus față în față pentru CFR Cluj, dacă trece de turcii de la Adana Demirspor, pe câștigătoarea dublei dintre croații de la Osijek și ungurii de la ZTE FC.

ADVERTISING

Toate partidele vor avea turul pe 10 august, iar returul pe 17 august.

Iată programul complet al echipelor românești și posibilii adversari din turul trei preliminar al Conference League:

Farul/FC Urartu - Flora Tallinn
ȚSKA Sofia/Sepsi - Torpedo/Aktobe
ȚSKA 1948 Sofia/FCSB - FC Nordsjaelland
CFR Cluj/Adana - Osijek/ZTE FC


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!