Concluzia trasă de presa din Israel înaintea meciului cu România din preliminariile EURO 2024: "Va fi critic"

Concluzia trasă de presa din Israel înaintea meciului cu România din preliminariile EURO 2024: "Va fi critic"

Presa din Israel a reacționat, luni, după eșecul suferit de naționala „Țării Sfinte” cu reprezentativa Kosovo, 0-1 la Priștina, în calificările pentru EURO 2024.

Israelienii mută, acum, atenția pe meciul Israel – România, care se va disputa la Budapesta, și au făcut calculele unei eventuale calificări la turneul final.

Jurnaliștii din Israel descriu partida cu România drept una "critică", în care victoria este crucială pentru șansele de calificare la EURO 2024.

"Meciul împotriva României va fi critic. Naționala a sperat să obțină o victorie în meciul cu Kosovo, însă echipa a pierdut la limită, micșorând șansele de calificare pentru EURO 2024.

ADVERTISING

Totuși, totul stă în mâna Israelului și, teoretic, poate încheia grupa chiar pe primul loc. Dacă va obține nouă puncte din cele trei meciuri, nu va mai depinde de confruntarea directă dintre România și Elveția. Un succes cu Elveția sau doar cu România nu va garanta calificarea, dar ar putea fi suficient.

Chiar și șase puncte ar putea fi de ajuns, cu România și Andorra, dacă România nu va învinge Elveția", scriu jurnaliștii de la sport5.co.il.

Meciul Israel - România se joacă sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Budapesta.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!