Christian Eriksen se întoarce în fotbal și va juca în Premier League - presă

Christian Eriksen se întoarce în fotbal și va juca în Premier League - presă

Fotbalistul danez Christian Eriksen e gata să revină în fotbalul mare după incidentul teribil prin care a trecut la Campionatul European din vara trecută, pe când îmbrăca tricoul Danemarcei.

La 29 de ani, Eriksen nu a mai bifat vreun meci oficial de peste 7 luni, iar acum el este aproape să revină la un nivel mare, și anume char în Premier League.

Mijlocașul danez s-a prăbușit pe teren în timpul partidei disputată de Danemarca în fața Finlandei la EURO 2020, rămânând inconștient pentru minute bune și fiind nevoie de o resuscitare cardio-respiratorie de urgență a echipei medicale, efectuată chiar pe gazon.

ADVERTISING

Din fericire, el a scapăt cu bine peste această încercare grea, i s-a montat un defibrilator cardiac, iar între timp și-a reziliat contractul cu cei de la Inter, unde evolua în trecut.

Momente dramatice la Copenhaga la EURO 2020. Christian Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar acum a fost stabilizat. Mijlocașul danez poate vorbi și respiră singur

Liber de contract acum, Eriksen a bătut palma cu cei de la Brentford, nou-promovată în EPL, acum pe locul 14, după o jumătate de sezon: "Eriksen a avut oferte atât de la alte cluburi din Premier League, cât și din Olanda sau Germania, dar crede că o experiență sub comanda antrenorului danez Tomas Frank, în cel mai puternic campionat din lume, îi va oferi șansa de a juca la CM 2022 din Qatar", au scris cei de la Daily Mirror.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Informația este confirmată și de reputatul jurnalist italian Angelo Mangiante, de la Sky, care spune: "Transferul lui Christian Eriksen la Brentford este aproape gata. Negocierile sunt în fazele finale. Va avea un contract până la finalul sezonului. Bine ai revenit și toate cele bune!".

Eriksen a jucat 7 sezoane în Premier League la Tottenham, înainte de a ajunge la Inter.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!