Christian Eriksen se întoarce în fotbal și va juca în Premier League - presă

Christian Eriksen se întoarce în fotbal și va juca în Premier League - presă

Fotbalistul danez Christian Eriksen e gata să revină în fotbalul mare după incidentul teribil prin care a trecut la Campionatul European din vara trecută, pe când îmbrăca tricoul Danemarcei.

La 29 de ani, Eriksen nu a mai bifat vreun meci oficial de peste 7 luni, iar acum el este aproape să revină la un nivel mare, și anume char în Premier League.

Mijlocașul danez s-a prăbușit pe teren în timpul partidei disputată de Danemarca în fața Finlandei la EURO 2020, rămânând inconștient pentru minute bune și fiind nevoie de o resuscitare cardio-respiratorie de urgență a echipei medicale, efectuată chiar pe gazon.

ADVERTISING

Din fericire, el a scapăt cu bine peste această încercare grea, i s-a montat un defibrilator cardiac, iar între timp și-a reziliat contractul cu cei de la Inter, unde evolua în trecut.

Momente dramatice la Copenhaga la EURO 2020. Christian Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar acum a fost stabilizat. Mijlocașul danez poate vorbi și respiră singur

Liber de contract acum, Eriksen a bătut palma cu cei de la Brentford, nou-promovată în EPL, acum pe locul 14, după o jumătate de sezon: "Eriksen a avut oferte atât de la alte cluburi din Premier League, cât și din Olanda sau Germania, dar crede că o experiență sub comanda antrenorului danez Tomas Frank, în cel mai puternic campionat din lume, îi va oferi șansa de a juca la CM 2022 din Qatar", au scris cei de la Daily Mirror.

ADVERTISING

Informația este confirmată și de reputatul jurnalist italian Angelo Mangiante, de la Sky, care spune: "Transferul lui Christian Eriksen la Brentford este aproape gata. Negocierile sunt în fazele finale. Va avea un contract până la finalul sezonului. Bine ai revenit și toate cele bune!".

Eriksen a jucat 7 sezoane în Premier League la Tottenham, înainte de a ajunge la Inter.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!