Un coleg de națională al lui Eriksen face câteva mărturisiri tulburătoare despre momentul în care danezul a fost la un pas de moarte

Un coleg de națională al lui Eriksen face câteva mărturisiri tulburătoare despre momentul în care danezul a fost la un pas de moarte

Fotbalistul danez al lui FC Barcelona, Martin Braithwaite a rememorat pe scurt momentele îngrozitoare ale incidentului suferit de Christian Eriksen pe teren, la EURO 2020, în urma căreia și-a pierdut cunoștința și a fost transportat de urgență la spital.

Jucătorul danez a vorbit despre acele momente petrecute la finalul primei reprize dintre Finlanda și Danemarca: „Am experimentat una dintre cele mai teribile situații din viața mea. Ceea ce trebuia să fie cel mai important eveniment din istoria Danemarcei s-a transformat într-un coșmar. A fost un șoc ceea ce s-a întâmplat în acea seară. A existat un moment în care m-am uitat la el și era dus. Când îl vezi și îi vezi corpul… persoana acea părea moartă. Știi imediat. Asta am văzut”, a început să vorbească jucătorul Barcei, într-un documentar TV, conform Goal.

ADVERTISING

Braithwaite și ceilalți colegi ai săi din națională știau că Eriksen trece prin cele mai grele momente din viață lui: "Am început să mă rog pentru el. Am simțit că era singurul lucru pe care îl puteam face la acel moment. Să mă uit spre Dumnezeu. Este ceva ce nu mai vreau să văd vreodată... acei doctori care încercau să îl salveze. La final am avut un final fericit. Christian e bine, iar asta e singurul lucru pe care l-am vrut".

Fotbalistul lui Inter a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului de la Copenhaga, fiind resuscitat pe gazon înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde a fost operat, existând un mare semn de întrebare în ce priveşte continuarea carierei sale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eriksen și-a revenit până la urmă și este bine, i s-a montat un defibrilator cardiac și momentan nu a primit acceptul medicilor să joace fotbal din nou.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Christian Eriksen a fost externat

Gestul făcut de UEFA la adresa lui Christian Eriksen

Noi amănunte despre starea lui Eriksen: Va fi operat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!