CFR Cluj vine cu vești noi despre starea lui Cristi Manea: "Este o problemă"

CFR Cluj vine cu vești noi despre starea lui Cristi Manea: "Este o problemă"

CFR Cluj a dat, vineri, vești noi despre starea fotbalistului Cristi Manea (26 de ani), fundașul dreapta al echipei.

Accidentat la echipa națională în luna septembrie, Cristi Manea a reluat antrenamentele la CFR Cluj, club care de gând să-l forțeze pentru că încă mai simte dureri la genunchi.

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a vorbit despre situația în care se află fundașul dreapta al echipei din Gruia.

"Încă îl doare genunchiul. A reluat antrenamentele, aleargă, are greutăţi în spate când aleargă. Admiram efortul şi ambiţia pe care o are. Încă simte şi vrem să eliminăm orice risc. Este vorba de tendon şi vindecarea trebuie să fie completă.

ADVERTISING

Este o problemă şi pentru noi, a venit accidentat de la echipa naţională. Dar, ăsta este riscul pe care şi-l asumă orice club care are jucători foarte buni, de echipa naţională. Este o mândrie pentru orice jucător să îşi reprezinte ţara, dar există şi acest risc", a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

Totuși, Manea nu e chiar departe de revenirea pe gazon. Cristi Balaj a indicat meciul cu Poli Iași, primul din returul Superligii, drept momentul când fundașul dreapta va reveni în echipă. "Nu ştiu dacă la Hermannstadt o să-l vedem pe Manea, cu Poli Iaşi este posibil", a mai spus Balaj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!