Încă un fotbalist de la CFR Cluj are probleme medicale: "Leziune musculară. Nu știu dacă se poate trata la Belgrad"

Încă un fotbalist de la CFR Cluj are probleme medicale: "Leziune musculară. Nu știu dacă se poate trata la Belgrad"

CFR Cluj a anunțat, vineri, că încă un fotbalist din lot are probleme medicale.

După ce abia i-a recuperat pe Daniel Bîrligea și Panagiotis Tachtsidis, care s-au tratat de leziuni musculare la celebrul „vraci” Marijana Kovacevici, CFR Cluj a pierdut un fotbalist din cauza problemelor medicale.

Este vorba despre Jefte Betancor, atacantul care a fost în centrul unei controverse după ce a plecat de la stadion în momentul în care a fost schimbat de Andrea Mandorlini.

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a clarificat situația atacantului și a spus că acesta are probleme medicale, mai precis o leziune musculară în zona abdomenului.

ADVERTISING

"Jefte Betancor are probleme de sănătate. El a plecat supărat din cauza problemelor medicale. De fapt, avem documentul medical care confirmă anumite leziuni. Nu s-a luat încă o decizie, trebuie să se recupereze din punct de vedere medical.

El are o leziune musculară chiar în zona abdominală. Nu știu dacă se poate trata la Belgrad", a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

La pauza meciului CFR Cluj - Farul 3-1, Jefte Betancor a plecat de la stadion după ce a fost înlocuit de Andrea Mandorlini la capătul primelor 45 de minute din meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!