CFR Cluj se gândește să dea în judecată clinica Regina Maria, după ce mai mulți fotbaliști au fost testați pozitiv cu noul coronavirus

CFR Cluj se gândește să dea în judecată clinica Regina Maria, după ce mai mulți fotbaliști au fost testați pozitiv cu noul coronavirus

Oficialii clubului CFR Cluj se gândesc să dea în judecată clinica Regina Maria.

Acționarul campioanei României, Marian Băgăcean, a declarat pentru SpotMedia.ro că aceasta este una dintre soluțiile la care ardelenii se gândesc.

Asta după ce, înaintea meciului cu FCSB, 16 jucători de la CFR Cluj au fost testați pozitiv cu noul coronavirus la clinica Regina Maria. Reveniți la Cluj, fotbaliștii s-au retestat la câteva zile distanță și niciunul dintre cei 16 nu a mai ieșit pozitiv.

În aceste condiții, cei de la CFR Cluj se întreabă cum a fost posibilă această situație. Ei au cerut începerea unei anchete pentru a afla dacă testele de la Regina Maria au fost efectuate în condiții optime. În cazul în care se va dovedi că reprezentanții clinicii au comis vreo greșeală, cei de la CFR Cluj se gândesc să îi dea în judecată.

ADVERTISING

"Luăm în calcul orice scenariu în cazul în care se dovedește că au greșit", a declarat pentru SpotMedia.ro acționarul principal de la CFR Cluj, Marian Băgăcean.

Cei de la CFR Cluj invocă faptul că programul echipei a fost dat peste cap. Ardelenii trebuiau să dispute două meciuri, cu FCSB și FC Botoșani, dar ambele au fost amânate. În plus, echipa nu s-a mai putut antrena în ultimele zile.

CFR Cluj se află în lupta pentru titlu și ocupă locul 2 în Liga 1, la 4 puncte în spatele Universității Craiova, dar și cu un meci mai puțin disputat.

ADVERTISING

Reprezentanții clinicii Regina Maria nu au putut fi contactați.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇