CFR Cluj anunță o schimbare importantă și plecări de la echipă

CFR Cluj anunță o schimbare importantă și plecări de la echipă

CFR Cluj a anunțat, miercuri, o schimbare importantă și, de asemenea, mai multe plecări de la echipă. Campioana României a „tăiat” din bugetul de salarii.

Cristian Balaj, președintele de la CFR Cluj, a anunțat o modificare importantă în bugetul de salarii al clubului din Gruia. Mai mult, oficialul echipei a dezvăluit că urmează plecări de jucători de sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a scăzut bugetul lunar de salarii al clubului de la 530.000 de euro la 370.000.

"Am scăzut bugetul salarial de la 530.000 de euro la 370.000 de euro. Încercăm să respectăm fair-play-ul financiar", a declarat Cristian Balaj, conform DigiSport.

ADVERTISING

În plus, președintele campioanei României a spus că urmează mai multe plecări de la echipă, sub formă de împrumut. S-a referit în special la jucătorii tineri care au sosit la CFR Cluj.

"O parte dintre ei (n.r. jucătorii tineri aduși) vor fi împrumutați. Este un jucător (n.r. Robert Filip) pe care-l ținem aproape de echipă. Aducem jucători ca variante pentru U21, pentru viitor. Este eligibil, are 17 ani. Am scăzut mult media de vârstă și noi mereu discutam că avem un lot îmbătrânit. Bîrligea a crescut mult, a fost unul dintre cei mai buni jucători. Petrila, Yeboah, Krasniqi, la fel și ei", a mai spus Balaj.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇