CFR Cluj se desparte de încă un jucător. Golgheterul ultimilor ani pleacă: Uitați de el!

CFR Cluj se desparte de încă un jucător. Golgheterul ultimilor ani pleacă: Uitați de el!

Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a anunțat plecarea golgheterului ultimilor ani de la campioana României.

CFR Cluj nu-l va mai avea la dispoizție pe Gabriel Debeljuh (26 de ani), atacantul care a fost golgheter în Gruia în ultimele sezoane.

Prin vocea patronului Nelu Varga, CFR Cluj a anunțat plecarea atacantului croat, care a refuzat să-și mai prelungească înțelegere în Gruia.

„Uitați de Debeljuh. Puteți să considerați că el nici mai este jucătorul nostru. Din punctul meu de vedere noi am terminat-o cu el. La revedere! El se află acum prin Italia la recuperare, dar nu o să mai joace la CFR Cluj.

ADVERTISING

Noi i-am făcut o ofertă foarte bună de prelungire a contractului, dar el ne-a cerut și mai mult. Nu i-am acceptat suma cerută de el și am sistat discuția. Se poate duce unde vrea el. Și chiar dacă l-a ofertat său îl ofertează să spunem Gigi Becali tot nu mă mai interesează. E treaba celor de la FCSB ce vor să facă. Vă repet: Debeljuh este un capitol închis pentru noi”, a spus Nelu Varga, pentru ProSport.

În acest sezon, până să se accidenteze grav la genunchi, Gabriel Debeljuh a marcat de trei ori și a livrat o pasă de gol în 10 partide din toate competițiile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gabriel Debeljuh a marcat 33 de goluri în 103 meciuri pentru CFR Cluj.

2 - două milioane de euro este cota de piață a lui Gabriel Debeljuh în prezent, potrivit specialiștilor de la transfermarkt.com


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!