CFR Cluj primește o veste proastă: E într-o eroare

CFR Cluj primește o veste proastă: E într-o eroare

CFR Cluj și UTA Arad sunt „la cuțite” după transferul lui Roger (26 de ani), brazilianul care a denunțat contractul cu clubul din Gruia și s-a întors la Arad.

Prin vocea lui Nelu Varga, CFR Cluj a anunțat că va lua măsuri dure împotriva lui Roger, însă UTA e sigură că va avea câștig de cauză după ce l-a legitimat pe brazilianul pe care-l cedase la Cluj.

Alexandru Meszar, conducătorul UTA-ei, i-a transmis un mesaj lui Nelu Varga și a spus că patronul CFR-ului "e într-o eroare" dacă crede că va avea câștig de cauză în "cazul" Roger.

ADVERTISING

Brazilianul Roger a denunțat unilateral contractul cu CFR Cluj după ce a fost scos de pe lista pentru meciurile din Superligă.

”Îmi pare rău pentru domnul Varga, îl apreciez pentru investițiile și rezultatele de la Cluj, dar îi semnalez respectuos că e sfătuit greșit de anumiți oameni din jurul dânsului, care trebuie să-și justifice probabil poziția. Nu vreau să dau nume. Dacă cineva îi spune doar ceea ce vrea să audă, de exemplu acum că va câștiga CFR în cazul lui Roger, e într-o eroare. Nu-mi permit să afirm că e păcălit, nu folosesc astfel de cuvinte, dar, glumind puțin, poate unii îi mai zic lucruri trăznite, vorba emisiunii. Problema dânșilor e că CFR pierde cam toate procesele importante”, a spus Alexandru Meszar, conform ProSport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!