Certitudinea pe care Chris Evert o are despre Simona Halep la startul Wimbledon 2022

Certitudinea pe care Chris Evert o are despre Simona Halep la startul Wimbledon 2022

Legendara Chris Evert a vorbit despre șansele pe care Simona Halep le are la Wimbledon 2022.

Publicitate

Fosta mare tenismenă americană a afirmat că este convinsă că Simona Halep va câștiga turneul.

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

"O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte gratuite. Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante", a spus Chris Evert.

Simona Halep va reveni la Wimbledon pentru prima dată după ce a reușit să se impună la ediția din 2019.

Publicitate

Sportiva noastră va începe în turul 1 cu un duel cu Karolina Muchova, sportivă de pe locul 82 WTA. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două.

În turul 2, Simona se poate întâlni cu învingătoarea dintre Kirsten Flipkens și J. Fourlis, o jucătoare din Australia venită din calificări.

Apoi, dacă va ajunge în turul 3, pe partea de tablou cea mai periculoasă jucătoare este Camila Giorgi din Italia, sportivă de pe locul 26 WTA. Simona a câștigat ambele partide cu ea.

În optimi, lucrurile se complică deoarece în calea Simonei ar putea apărea două jucătoare de top: Paula Badosa sau Petra Kvitova.

În sferturile de finală, pe aceeași parte de tablou se mai află Karolina Pliskova, Cori Gauff și Serena Williams, iar ca posibilă adversară în semifinale o regăsim pe Iga Swiatek.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!