Simona Halep se declară surprinsă de Patrick Mouratoglou: "Am fost chiar șocată"

Simona Halep se declară surprinsă de Patrick Mouratoglou: "Am fost chiar șocată"

Simona Halep s-a declarat șocată de un gest făcut de Patrick Mouratoglou după eliminarea suferită de sportiva noastră în turul 2 de la Roland Garros.

Sportiva noastră a afirmat că nu se aștepta niciodată ca antrenorul francez să își asume toată răspunderea pentru eșecul de la Rolanad Garros și să se învinovățească public.

"Nu, nu aș spune că nu a fost suficient de bun pentru mine, așa cum a scris el în postare. Am fost doar panicată în timpul meciului. Nu am suportat prea bine presiunea. Nu știam că va posta pentru că nu mă anunță ce postează. Dar da, am fost surprinsă, chiar șocată că a făcut acea postare și a luat totul asupra lui. Dar nu era vina lui.

ADVERTISING

Eu am fost vinovată pentru că nu am fost în stare să mă descurc mai bine și chiar să mă calmez atunci când am intrat în panică. A fost ceva nou și pentru mine și nu am fost suficient de bună. Dar acum suntem mult mai buni decât în acea zi. Probabil că amândoi învățăm unele lucruri unul despre celălalt. Acum ne vom descurca mai bine cu astfel de situații", a declarat Simona Halep.

Antrenorul francez a dezvăluit cum s-a simțit după înfrângerea Simonei în turul doi și de ce consideră că vina este a lui.

ADVERTISING

"Foarte rău, pentru că m-am simțit răspunzător. Mereu cred că sunt răspunzător pentru ce se întâmplă. Am simțit că nu am făcut o treabă bună, deci n-am fost fericit cu mine, deloc. Și nu sunt de obicei așa de nefericit. Am fost foarte dezamăgit de mine și mi-a părut rău pentru ea, pentru că am văzut că se simte rău în ziua aia", a spus Patrick Mouratoglou.

"Nu există un motiv să pierzi un meci. Nu e vorba că a pierdut, pentru că e parte din joc, acceptăm asta. Dar nu am făcut ce trebuia să fac, nu am simțit înfrângerea asta venind, n-am făcut o treabă bună, deci nu m-am simțit bine", a adăugat francezul.

ADVERTISING

Simona Halep a fost învinsă de Qinwen Zheng în turul doi de la Roland Garros 2022.

Chinezoaica s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-1.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!