Ipoteza lansată de presa britanică după ce Simona Halep a fost ignorată de organizatorii de la Wimbledon

Ipoteza lansată de presa britanică după ce Simona Halep a fost ignorată de organizatorii de la Wimbledon

Jurnaliștii britanici susțin că au aflat motivul pentru care Simona Halep a fost ignorată de organizatorii de la Wimbledon.

Publicitate

Sportiva noastră nu va avea onoarea de a deschide ziua de marți pe terenul central, una dintre vechile tradiții de la Wimbledon, deoarece în locul ei a fost aleasă Iga Swiatek.

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

Potrivit jurnalistului Stuart Fraser de la The Times, organizatorii au luat această decizie deoarece s-au temut că Simona nu va putea juca după ce s-a retras din semifinala de la Bad Homburg. Totuși, accidentarea româncei nu este gravă.

Darren Cahill a propus ca Simona Halep să dispute primul meci pe terenul central programat marți, o onoare pe care o primește campioana ediției precedente.

Publicitate

Campioana din 2021 este Ashleigh Barty, dar aceasta s-a retras și a susținut și ea ideea ca Simona să joace primul meci pe terenul central, având în vedere că e campioana din 2019 și anul trecut nu a apucat să joace deoarece era accidentată.

Totuși, organizatorii de la Wimbledon nu au luat în seamă acest lucru și au anunțat că Iga Swiatek va deschide ziua de marți pe terenul central.

Deocamdată nu se știe când va evolua Simona Halep în meciul cu Karolina Muchova din primul tur.

Partida va fi LIVE pe SpotMedia.ro, iar Simona este favorită în confruntarea cu ocupanta locului 82 WTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!