Ultimele detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep înainte de startul Wimbledonului

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep înainte de startul Wimbledonului

Simona Halep începe marți turneul de la Wimbledon, însă sâmbătă ea trebuia să joace în semifinale la Bad Homburg, dar a declarat forfait din cauza unei accidentări de ultimă oră la gât.

La conferința de presă oficială de dinainte de startul WB, susținută duminică de sportiva noastră, aceasta a declarat că s-a refăcut complet după accidentarea suferită în Germania.

Ea este încrezătoare că poate juca la un nivel ridicat la All England, acolo unde are un duel greu în primul tur, cu Karolina Muchova: "Mă simt mai bine de la zi la zi. Sunt sănătoasă. Acum mi-am revenit în două zile. A fost suficient pentru mă recupera complet la gât. Mă simt încrezătoare. Am avut meciuri bune săptămâna trecută pe iarbă.

ADVERTISING

Simona Halep, reacție plină de eleganță după ce a fost ignorată de organizatorii de la Wimbledon

Dar pe iarbă nu se știe niciodată. Așa că aștept cu nerăbdare fiecare zi în care exersez aici pentru a intra în formă, pentru a avea acea senzație de teren. Acum am o legătură aparte cu suprafața, pentru că în 2019 am jucat foarte bine. Deci am amintiri grozave. Am impresia că pot juca bine pe iarbă, dar nu se știe niciodată. Așa că o să iau fiecare zi în parte. Deja aştept cu nerăbdare primul meci. Va fi, sperăm, unul bun", a declarat Halep în fața jurnaliștilor britanici.

Simona Halep Pre-Tournament Press Conference | Wimbledon 2022

Muchova e dublă sfertfinalista la Wimbledon, 2019 și 2021, iar Simona se așteaptă la un meci greu cu cehoaica de pe locul 82 în lume: "Da, va fi o primă rundă foarte grea. Știu că Muchova joacă foarte bine. O cunosc foarte bine. Va fi o mare provocare. Nu am nimic de pierdut. Anul acesta am spus că îmi voi acorda timp să mă perfecționez cât mai mult în ceea ce trebuie. Anul trecut a fost cel mai dificil. Așa că încerc doar să mă bucur. De fiecare dată când pășesc pe teren, cred că am șansa mea. Așa că o să lupt pentru asta", a mai punctat românca.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toate meciurile Simonei Halep de la Wimbledon, de altfel și al tuturor sportivelor din România, vor fi LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!