Ce spune Laurențiu Reghecampf de o posibilă revenire la FCSB

Ce spune Laurențiu Reghecampf de o posibilă revenire la FCSB

Antrenorul român Laurențiu Reghecampf este în prezent pe banca tehnică a celor de la Neftchi Baku, în Azerbaidjan, însă a primit o întrebare interesantă legată de o revenire la FCSB.

Și asta în contextul în care scaunul de antrenor al lui Nicolae Dică se clatină din ce în ce mai mult, după ultimele rezultate catastrofale ale lui FCSB, culminând cu acel 0-5 de joi cu Silkeborg.

După meciul remizat cu Turan, scor 0-0 în prima ligă azeră, Reghe a fost întrebat la conferința de presă: „Ce spuneţi despre Steaua (n.r.: FCSB)? Sunteţi unul dintre candidaţii la postul de antrenor”, iar replica românului a fost promptă: „Nu am nimic de spus. Mă concentrez la ceea ce am de făcut aici, sunt sub contract cu Neftchi. Ştiu că numele meu a fost amintit acolo în mai multe momente, dar am contract cu Neftchi şi nu mă interesează aşa ceva.

ADVERTISING

Nu este nicio polemică. Este normal să se întâmple asta când e vorba despre o astfel de meserie. Jurnaliştii au dreptul să scrie orice, dar nu e problema mea. Nu ştiu despre asta şi nu mă interesează”, puncta fostul antrenor cu care Gigi Becali a luat două titluri în L1, plus o Supercupă și o Cupă a Ligii.

Este ultimul antrenor cu care FCSB, pe atunci Steaua, mergea în grupele Champions League, în 2014.

A fost desemnat antrenorul anului în 2012.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!