Ce spune CFR Cluj despre posibilitatea ca meciul cu FCSB, din ultima etapă, să fie arbitrat de Istvan Kovacs

Ce spune CFR Cluj despre posibilitatea ca meciul cu FCSB, din ultima etapă, să fie arbitrat de Istvan Kovacs

Dan Petrescu a criticat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs de la meciul dintre CFR Cluj și FCSB (scor 0-1), din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, însă președintele grupării din Gruia, Cristi Balaj, nu are nimic împotriva centralului.

Cristi Balaj are deplină încredere în Istvan Kovacs, care recent a condus la centru semifinala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 3-4.

"Noi nu avem nicio problemă. Noi avem în continuare încredere. Până la urmă, dorim un arbitraj fără greşeli", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport.

ADVERTISING

"Eu am fost împotriva ideii arbitrilor străini şi când eram arbitru, şi la TV. Am avut încredere în arbitrii români şi nu aş vrea din nou presiune artificială împotriva brigăzii de la acest meci", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj.

FCSB s-a impus cu 1-0 în meciul de la Cluj-Napoca, iar după meci Dan Petrescu a contestat eliminarea din prima repriză a lui Susic.

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, într-un meci ce poate fi decisiv pentru stabilirea campioanei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇