"Episodul despre care discută toți" | Istvan Kovacs, în centrul atenției după Manchester City - Real Madrid

"Episodul despre care discută toți" | Istvan Kovacs, în centrul atenției după Manchester City - Real Madrid

Manchester City și Real Madrid au oferit un meci superb în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, însă nici arbitrul întâlnirii, românul Istvan Kovacs, nu a fost mai prejos.

Kovacs a condus perfect întâlnirea de la Manchester, iar publicațiile internaționale laudă prestația fără greșeală a centralului în vârstă de 37 de ani.

"Spectacol la City-Real, dar există un episod despre care discută toți. La faza golului marcat de Bernardo Silva, arbitrul român a fost lucid și a lăsat avantaj, un avantaj care i-a înghețat pe jucătorii Realului, dar care nu a stârnit proteste în rândul adversarilor", notează serieanews.com.

ADVERTISING

"Kovacs a fost impecabil, unii numindu-l chiar fenomen sau cel mai bun om al meciului", continuă sursa citată.

În minutul 74 al semifinalei din cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, Istvan Kovacs a lăsat excelent jocul să continue la o fază la care Zinchenko a fost faultat clar de Kroos deși acțiunea nu părea promițățoare pentru gazde. Mingea a ajuns însă la Bernardo Silva, iar portughezul a prins un șut de zile mari, care l-a lăsat spectator pe Courtois.

A fost prima semifinală de cupă europeană arbitrată de Istvan Kovacs.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

4-3 a fost scorul meciului dintre Manchester City și Real Madrid, după golurile marcate de De Bruyne (min.2), Gabriel Jesus (min.11), Foden (min.53) și Bernardo Silva (min.74), respectiv Benzema (min.33 și 82, ultimul din penalti) și Vinicius (min.55) pentru iberici.

Manșa secundă se va disputa săptămâna viitoare, la Madrid.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇