Istvan Kovacs, elogiat în presa străină după delegarea la Manchester City - Real Madrid

Istvan Kovacs, elogiat în presa străină după delegarea la Manchester City - Real Madrid

UEFA l-a delegat pe românul Istvan Kovacs la un mare meci, e vorba de întâlnirea de marți seara dintre Manchester City și Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor.

E fără îndoială o delegare importantă și mai mult decât onorabilă pentru Kovacs, care va merge marți pe 26 aprilie seara pe City of Manchester Stadium, acolo unde va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Această delegare vine după partida cu probleme pe care Kovacs a ținut-o în frâu duminica trecută de Florii, când FCSB a învins la CFR Cluj cu 1-0, în Liga 1, un meci cu cântec fără discuție.

"Suntem în fața unei revelații. Este clar că ne confruntăm cu unul dintre arbitrii fenomen din Europa pentru că, pe lângă fluierat în faza grupelor, a fluierat în sferturile de finală a Ligii Campionilor și încă o optime de finală în nacest sezon", au scris jurnaliștii de la El Mundo Deportivo, Spania, la auzul acestei vești.

ADVERTISING

Este primul meci din acest sezon european în care Kovacs o arbitrează pe Real Madrid, lucru subliniat și de cotidianul AS.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs îl va arbitra, până acum el fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!