Căpitanul lui Manchester United spune că s-a temut că va muri când a fost arestat

Căpitanul lui Manchester United spune că s-a temut că va muri când a fost arestat

Internaţionalul englez Harry Maguire, căpitanul echipei de fotbal Manchester United, condamnat marţi la 21 de luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare în Grecia pentru agresiune, insulte şi tentativă de corupţie la adresa poliţiştilor, a explicat, joi, că „s-a temut pentru viaţa sa” şi că s-a gândit că este victima unei răpiri în cursul reţinerii sale în insula Mykonos, relatează AFP.

„M-am gândit imediat că suntem pe cale să fim răpiţi. A trebuit să stăm în genunchi şi să ridicăm mâinile, iar atunci ei au început să ne lovească”, a explicat Maguire pentru postul de televiziune BBC, în primul său interviu după arestare.

ADVERTISING

"M-au lovit peste picioare şi mi-au spus că mi-am terminat cariera. Că nu voi mai juca fotbal niciodată", a adăugat el.

"În acel moment, eu mi-am spus că este imposibil să fie vorba de poliţişti, iar atunci am încercat să fug", a mai spus Maguire pentru a explica atitudinea sa faţă de poliţiştii eleni.

"Nu doresc asta nimănui. Fără îndoială, această situaţie a prejudiciat unul din cele mai mari cluburi din lume, deci regret că am pricinuit neplăceri fanilor şi echipei, dar nu am făcut nimic rău", s-a apărat Maguire.

ADVERTISING

Jucătorul englez a mai spus că nu a avut intenţia de a-şi prezenta scuze, aşa cum reclamau poliţiştii greci.

"Ne cerem scuze când facem ceva rău, ori eu nu am făcut nimic rău", a insistat jucătorul, care a făcut apel prin intermediul avocaţilor săi la decizia justiţiei elene.

Maguire a fost arestat în noaptea de joi spre vineri după ce a fost implicat într-o bătaie într-un club de noapte în insula apropiată Mykonos, situată tot în arhipelagul Cicladelor, unde el era în vacanţă.

Jucătorul a fost dus sâmbătă în faţa procurorului din Syros şi a fost inculpat pentru "rezistenţă împotriva autorităţilor", "vătămări corporale", "insultă" şi tentativă de "a mitui un angajat", potrivit unei surse locale.

ADVERTISING

Doi britanici care au fost implicaţi împreună cu el în acest incident sunt judecaţi şi ei marţi de acelaşi tribunal penal din Syros.

Fostul jucător al lui Leicester, cumpărat anul trecut de United pentru circa 87 de milioane de euro, a fost arestat după ce, însoţit de fratele său şi de un prieten, s-au bătut cu mai mulţi turişti şi a agresat câţiva poliţişti, potrivit agenţiei elene de ştiri ANA.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇