Camelia Potec anunță ce surprize pregătește David Popovici și are un mesaj ferm către ministrul Eduard Novak

Camelia Potec anunță ce surprize pregătește David Popovici și are un mesaj ferm către ministrul Eduard Novak

Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație, fostă campioană olimpică la Atena în 2004, a vorbit la venirea în țară a lui David Popovici, dublu campion mondial la 100 și 200 de metri liber.

Românca a condus delegația care l-a primit pe Popovici la Salonul de primire al Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni, dar a avut și câteva declarații interesante chiar înainte de sosirea lui David: „Avem în continuare probleme, bugetul nu este cel despre care s-a vorbit. Nu vreau să discutăm acum despre asta, nu vreau să umbresc cele două medalii de aur ale lui David. De mâine, vom începe să discutăm”.

ADVERTISING

Primele declarații ale campionului mondial David Popovici la sosirea în România

Camelia Potec a vorbit despre surprizele pe care le pregătește David Popovici: „David a încercat deja să înoate și 400 de metri. Performanțele lui sunt foarte bune deja. Cu siguranță, el ne vă mai surprinde și cu alte lucruri. Noi trebuie să fim alături de el și să îi respectăm programul de pregătire. Nu are vacanță. A avut o zi liberă, petrecută tot la bazin, la Budapesta”.

De asemenea, după declarațiile susținute de dublul campion din capitala Ungariei, Potec a ținut să îi transmită un mesaj special ministrului Sportului, Eduard Novak, prezent desigur și el la eveniment, alături și de șeful COSR, Mihai Covaliu: „Ne bucurăm de această atenție. Sperăm că în continuare să îi încurajați pe toți cei din natație. Nu întotdeauna se câștigă. Mai sunt și momente când nu reușesc să aducă aurul sau medalii. Mesajul meu este să îi susținem și de acum înainte. Mulțumesc Ministerului pentru sprijinul acordat.

ADVERTISING

Cred că mai sunt multe de rezolvat. Dacă acum vorbim de performanțe, de mâine ne vom pune la masa discuțiilor. Avem mari probleme în organizarea la timp a Campionatelor de Juniori. Dar asta mâine, domnule ministru!”, puncta Camelia în fața presei adunate la Otopeni.

De altfel, Eduard Novak a premiat întreaga delegație a României, pe Robert Glință, Camelia Potec și antrenorii celor doi înotători, pe lângă desigur David Popovici.

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇