Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm singurul meci al zilei din Liga 1, dar și o partidă ce se anunță extrem de interesantă din cadrul optimilor de finală ale US Open.

Ponturile sunt următoarele:

Petrolul - FC Botoșani 1 @ 2.50

Petrolul e o formație care a impresionat la revenirea în prima ligă după mulți ani de așteptare. Prahovenii sunt pe 3 în campionat și au patru victorii în ultimele 5 meciuri. Par favoriți astăzi în fața unei trupe cu două jocuri la rând fără victorie. Rămâne de văzut cum va încerca Teja să îi blocheze pe petroliști, care au în Gabi Tamaș, la 39 de ani, o adevărată stâncă în apărare. Ultimul meci direct a fost în 2016, un 4-0 pentru moldavi în L1.

ADVERTISING

Caroline Garcia - Alison Riske 1 @ 1.25

E un meci în optimile US Open, pe tabloul feminin, iar Garcia este o jucătoare pe val în ultimele luni, cu 2 trofee câștigate și revenita în top 20 WTA. Totuși, Riske are 3-0 la meciuri directe, cu o ultimă victorie chiar anul acesta la Nottingham, pe iarbă. Cu turneul de la Cincinnati câștigat, Garcia poate fi o amenințare pentru marile favorite, mai ales că a și câștigat recent la lidera mondială Swiatek, chiar la ea acasă în Varșovia.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.13.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇