Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm un derbi de tradiție al fotbalului românesc, dar și un meci interesant din semifinalele WTA de la Cincinnati.

Ponturile sunt următoarele:

Rapid București - UTA Arad 1 @ 1.92

E un meci cu multă istorie în fotbalul românesc, între două formații cu multă ambiție în acest sezon, ambele având ca obiectiv principal calificarea în play-off. Rapid trebuie să-și revină după pasul strâmb cu Petrolul, scor 0-1, iar UTA are deja un moral bun după victoria de data trecută cu U Cluj, scor 2-1. Sezonul trecut, cele două s-au întâlnit de trei ori, Rapid având o victorie, 2-0, în rest fiind înregistrate două remize, 2-2 și 1-1.

ADVERTISING

Caroline Garcia - Aryna Sabalenka 2 @ 1.76

Sabalenka a dovedit că este în formă aici la Cincinnati și în cazul unui triumf poate ajunge pe 4 WTA. A depășit-o deja pe Simona Halep, iar în meciul cu Garcia poate să își dovedească din nou clasa. Garcia are totuși câteva ultime săptămâni foarte bune în circuit, cu un titlu la Varșovia în finala cu Ana Bogdan, iar la meciurile directe este condusă de bielorusă cu 2-1, având totuși ultima victorie directă, la Zhuhai în 2018.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.38.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇