Petrolul Ploiești confirmă interesul celor de la Universitatea Craiova pentru Gabi Tamaș

Petrolul Ploiești confirmă interesul celor de la Universitatea Craiova pentru Gabi Tamaș

Gruparea prahoveană Petrolul Ploiești a confirmat vineri seara interesul celor de la CS Universitatea Craiova pentru transferul veteranului fundaș central Gabriel Tamaș, 38 de ani.

După meciul câștigat de Petrolul cu 1-0 vineri seara la FC U Craiova, directorul sportiv al prahovenilor a recunoscut că au existat anumite discuții între clubul său și cel oltean în ceea ce privește cedarea lui Tamaș.

"Ştim anumite discuţii care au fost. Suntem bucuroşi că-l avem pe Gabi lângă noi. Dacă nu poate fi trecut pe lista UEFA, discuţiile sunt stopate, dar cu siguranţă suporterii noştri aveau un cuvânt de spus la acest lucru", a spus Claudiu Tudor, după meciul disputat la Târgu Jiu, pentru DigiSport.

ADVERTISING

Craiova l-ar fi vrut pe Tamaș pentru a-l folosi în returul de joia viitoare cu Hapoel Beer Sheva din Israel, din play-off-ul Conference League. Dar regula UEFA prevede că modificările din loturi să aibă loc doar înainte de începerea dublei manșe nu și între cele două meciuri, între tur și retur mai exact.

Gabi Tamaș a găsit selecționerul perfect pentru naționala României: Nu mișcă nimeni în fața lui

"Va trebui să ne gândim și să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve. Problema asta poate continua și în campionat", declara Mirel Rădoi după jocul terminat 1-1 la Severin, joia trecută.

ADVERTISING

Craiova se gândește la aceste mutări după ce fundașul central Paul Papp a luat un roșu stupid în meciul cu Hapoel, după o ceartă pe tunelul de la vestiare, la pauza jocului, cu un fotbalist advers.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!