Tamaș s-a întâlnit cu Mititelu Jr înaintea meciului direct: Cum comentează tehnicianul lui FC Voluntari

Tamaș s-a întâlnit cu Mititelu Jr înaintea meciului direct: Cum comentează tehnicianul lui FC Voluntari

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu are niciun semn de întrebare după ce fundaşul Gabriel Tamaş s-a întâlnit cu patronul echipei FC U Craiova, Adrian Mititelu Jr, înaintea meciului direct.

„Eu nu pot interzice jucătorilor să se întâlnească cu anumite persoane, mai ales dacă au o relaţie de prietenie, indiferent că este Mititelu Jr sau oricare altul. Fiecare se întâlneşte cu cine vrea pentru a lua masa. Nu mă duce gândul în altă parte pentru că îl ştiu pe Gabi Tamaş, care este profesionist şi un băiat de caracter. Nu am nici cel mai mic semn de întrebare”, a spus Ciobotariu.

ADVERTISING

Tehnicianul a precizat că principala sa preocupare este să recupereze jucătorii după partida de miercuri, cu Gloria Buzău, din sferturile de finală ale Cupei României, câştigată cu 1-0.

"Nu avem prea mult timp la dispoziţie pentru a pregăti acest joc. A trebuit să recuperăm jucătorii din punct de vedere fizic, pentru că am avut o deplasare lungă şi grea. Apoi am fost preocupaţi de meciul de Cupă, şi vreau să felicit jucătorii pentru accederea în semifinală. Întâlnim o echipă bună, cu jucători cu calitate, cu o mobilitate foarte bună, în special în mijlocul terenului. Cel mai important este ca noi să mergem la Craiova să facem un joc bun şi să ne recuperăm după jocul de Cupă. Avem ceva probleme medicale, sunt patru jucători pe care speram să ai recuperăm până la ora jocului. Jucătorii au moral ridicat după meciul de Cupă de miercuri şi după punctul câştigat la Botoşani. Pentru noi a venit foarte bine acest rezultat pozitiv. Avem un moral bun, atmosfera este OK", a mai spus Ciobotariu.

ADVERTISING

FC Voluntari va întâlni formaţia FC U Craiova, duminică, de la ora 16:00, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a a Ligii I.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇