Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, o partidă din Liga 1, campionatul României, dar și un meci interesant din Primera Division, cu Barcelona în prim plan.

Ponturile sunt următoarele:

CFR Cluj - Rapid 1 @ 1.55

CFR Cluj are o șansă bună să se desprindă iarăși la 8 puncte de FCSB după egalul acestora cu Mioveni, scor 1-1, însă Rapid e gruparea care a învins Clujul în tur cu un neverosimil 2-0, fără echivoc. 4 egaluri la rând avea echipa lui Dan Petrescu înainte de victoria din runda trecută, scor 2-1 cu Gaz Metan, în timp ce Rapidul trage tare la play-off, acolo unde se află în lupta pentru locul 6, fiind la 6 puncte de Farul.

Valencia - Barcelona 2 @ 2.05

ADVERTISING

Barcelona are o sarcină dificilă la Valencia, ea venind după două egaluri consecutive, unul în derbiul cu Espanyol, ultimul joi seara în meciul cu Napoli din 16-imile Europa League. Gruparea lui Xavi e pe 6 abia, departe încă de visurile de Champions League, iar Valencia are un sezon și mai prost, este pe 12 și vine după un eșec la Alaves, 1-2. 5 meciuri consecutive au de altfel liliecii fără victorie. În tur a fost o victorie clară a Barcei pe Camp Nou, 3-1.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.18.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇