Gigi Becali dă afară un jucător de la FCSB după egalul cu CS Mioveni

Gigi Becali dă afară un jucător de la FCSB după egalul cu CS Mioveni

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a avut o reacție dură după egalul pe care echipa sa l-a repurtat surprinzător în deplasare la CS Mioveni, sâmbătă seara, scor 1-1, în runda curentă de Liga 1.

Becali a anunțat că Andrei Burlacu nu va mai face parte din lotul lui FCSB, asta după ce chiar el decisese să fie impus în lot în locul lui Claudiu Keșeru.

„După ce am dat gol, fiecare jucător a vrut să iasă în evidență. Nu mai combinam, Șerban, Tavi Popescu, Tănase driblau. Nu mai jucau fotbal. Ăsta e caracterul lor. N-ai cum să le schimbi caracterul. Dacă Tănase e căpitan, el trebuia să tragă echipa după el.

ADVERTISING

Da. Eu fac lotul, iar Keșeru nu e în lot. Care e problema?! Am luat o hotărâre greșită, că a fost discuția între Burlacu și Keșeru, cine să fie în lot. Atunci am zis să fie Burlacu, pentru că pleacă în vară Keșeru. N-am făcut eu schimbarea cu Burlacu, să știți, nu eu am zis să intre în partea a doua. Acum îmi pare rău că n-a fost Keșeru. Pentru că nu mai era Burlacu pe bancă și nu mai intra! Burlacu a ratat două ocazii mari. Dacă ratezi așa, la revedere Burlacu! El nu va mai face parte din lot. Până acum nu știam ce poate, dar acum m-am convins, gata”, a fost reacția pe care a avut-o Becali după partida de la Mioveni, într-o intervenție telefonică pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB se apropie la 5 puncte de liderul CFR Cluj, însă ardelenii au un meci în minus, duminică seara pe teren propriu cu Rapid.

Andrei Burlacu a fost adus de FCSB de la CSU Craiova, el marcând în Liga 1 un singur gol în ultimii doi ani.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!