Becali a luat decizia în privința antrenorului principal de la FCSB: "Nu e niciun pericol public"

Becali a luat decizia în privința antrenorului principal de la FCSB: "Nu e niciun pericol public"

Gigi Becali a vorbit marți despre cine o va pregăti pe FCSB după pauza pricinuită de meciurile amicale ale naționalei României.

Finanțatorul lui FCSB anunță că nu mai caută antrenor și intenționează să mearga pe mâna lui Mihai Pintilii, chiar dacă acesta nu deține licența Pro.

"Nu caut antrenor. O să fac conform regulamentelor. Dacă îmi permite regulamentul și alții au făcut, fac și eu. Dacă nu, nu fac. Dacă a făcut Croitoru, înseamnă că se poate. Când faci o casă, dacă nu ai inginer, faci casa și moare omul. Pe când la antrenorat este vorba despre a antrena o echipă. Dacă echipa aia nu e bine antrenată, o să piardă meciul, nu moare nimeni. Cine pierde? Cel care l-a pus antrenor. Nu moare nimeni, nu e niciun pericol public", a spus Becali în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

ADVERTISING

"Dacă mă întrebi pe mine, eu îți spun opinia. Eu sunt societate comercială și îl angajez pe unul. Ăla nu are pericol social. E problema mea, chestiunea mea economică. Ce treabă am eu? Mă obligi pe mine să pun antrenor?", a adăugat Becali.

Mihai Pintilii a rămas antrenor interimar la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică.

Cu el pe bancă, FCSB a înregistrat două victorii în Superligă, cu Rapid și FC U Craiova, o remiză în Cupa României cu Oțelul Galați și o înfrângere în Conference League cu West Ham United.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pintilii are 37 de ani și se află în staff-ul lui FCSB din 2020.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇