Un nou antrenor principal la FCSB: Anunțul făcut de Mihai Stoica

Un nou antrenor principal la FCSB: Anunțul făcut de Mihai Stoica

Gigi Becali a anunțat că și-ar dori ca Mihai Pintilii să rămână antrenor principal la FCSB, însă Mihai Stoica dezvăluie că gruparea „roș-albastră” va avea un alt tehnician.

Managerul vicecampioanei României anunță că FCSB va avea un antrenor cu licență Pro după pauza pricinuită de meciurile naționalei României.

"Noi vom aduce antrenor. E clar că trebuie să aducem antrenor. Putea să stea oricine pe bancă la meciurile astea şi să dea indicaţii. Peste două săptămâni va trebui să ne prezentăm cu antrenor principal, cu licenţă, pe bancă. Oricine poate să facă orice, noi nu putem", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"(n.r. - FCSB va aduce un antrenor) Da. Nu suntem aproape de nimeni, n-am niciun nume. Trebuie să avem antrenor cu licenţă pro. Pintilii, dacă va fi pe bancă, va fi doar delegat, să zicem", a adăugat Mihai Stoica.

Mihai Pintilii a rămas antrenor interimar la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică.

Cu el pe bancă, FCSB a înregistrat două victorii în Superligă, cu Rapid și FC U Craiova, o remiză în Cupa României cu Oțelul Galați și o înfrângere în Conference League cu West Ham United.

Pintilii are 37 de ani și se află în staff-ul lui FCSB din 2020.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇