FCSB a anunțat numele noului antrenor: "Așa vom face"

FCSB a anunțat numele noului antrenor: "Așa vom face"

FCSB a anunțat numele noului antrenor la câteva săptămâni de la plecarea lui Nicolae Dică.

Gigi Becali a declarat că FCSB îl va păstra în funcția de antrenor principal pe Mihai Pintilii deși acesta nu are licență.

”Vom face totul conform regulamentelor. Dacă ne permite, da! Atunci așa vom face! Dacă alții au făcut, dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi. Dacă nu putem, nu mai facem. Eu nu știu… Eu spun că Pintilii va sta pe bancă și o să aducem un antrenor! Pintilii a fost mereu pe bancă și o să rămână acolo.

ADVERTISING

Vorbesc serios! Dacă permite regulamentul, da (n.r.- Îl vreți pe Pintilii în continuare?)! E adevărat, cu Rapid nu le-am dat nicio șansă, dar nu poți să ții același ritm în toate meciuri. Nici Craiovei nu i-am dat nicio șansă. Dacă ai 2-0, te retragi puțin, ții de rezultat. Posesia trebuie să o aibă, nu a avut-o azi, dar care e treaba? E vorba de șmecherie!", a spus Becali la DigiSport.

Mihai Pintilii nu are licența Pro, astfel că FCSB va fi nevoită să aducă un nou principal în acte, cel mai probabil Leo Strizu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pintilii are două victorii în cele două meciuri de campionat. De asemenea, are un eșec în Conference League și un rezultat de egalitate.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!