Avocatul Simonei Halep, dezvăluiri din culisele cazulului de dopaj: "A devenit 100% cert că e vorba despre asta"

Avocatul Simonei Halep, dezvăluiri din culisele cazulului de dopaj: "A devenit 100% cert că e vorba despre asta"

Avocatul Simonei Halep a făcut noi dezvăluiri despre cazul de dopaj al sportivei de 32 de ani.

Bogdan Stoica, unul dintre avocații cu care Simona Halep s-a apărat în cazul de dopaj în care a fost implicată, a făcut noi dezvăluiri din culise.

Stoica a spus când "a devenit 100% cert că e vorba despre contaminare" în cazul Simonei Halep, deși s-a luat în calcul și varianta sabotajului.

"Am citit și am încercat să încadrăm cazul Simonei în cazuistica cu care se mai confruntaseră alte sporturi și tenisul. La început am avut absolut toate scenariile pe masă. Când zic toate scenariile mă refer nu numai la contaminare, ci și la sabotaj.

ADVERTISING

Căci ne-am gândit inclusiv la asta, la sabotaj. După ce am făcut primele testele de păr la Paris a devenit 100% cert că e vorba de contaminare.

A durat mult până am reușit să descoperim sursa. Era cel mai important lucru în toată economia dosarului nostru. În lipsa descoperirii sursei, nu poți vorbi decât de o sancțiune de patru ani.

Regulamentul prevede by default (n.r. – din oficiu) patru ani. Dosarul va crea un precedent, de care niciun alt tribunal nu va putea să nu țină seama", a declarat Bogdan Stoica în cadrul unui podcast.

ADVERTISING

TAS a redus suspendarea Simonei Halep pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, astfel că sportiva noastră a revenit deja pe teren, la Miami Open, cu ajutorul unui wildcard, unde a fost învinsă de Paula Badosa.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!