Sorana Cîrstea, decizie definitivă despre întoarcerea în echipa de FedCup. O nominalizează pe Simona Halep

Sorana Cîrstea, decizie definitivă despre întoarcerea în echipa de FedCup. O nominalizează pe Simona Halep

Sorana Cîrstea a pierdut din nou extrem de clar în fața Igăi Swiatek în manșa cu numărul 3 a turneului Masters 1000 WTA de la Madrid.

Scorul a fost 6-1, 6-1, exact același care se petrecea și în urmă cu două luni, când lidera mondială WTA o spulbera pe Sorana la Doha, în Qatar.

După această partidă, Cîrstea, 30 WTA, a acordat un interviu cotidianului Fanatik, anunțând că nu revine la echipa de Billie Jean King Cup, fosta FedCup, chiar dacă naționala noastră s-a calificat la turneul final de la finele lunii noiembrie, la capătul unui baraj dramatic cu Ucraina, scor 3-2.

ADVERTISING

În același timp, Sorana a amintit-o pe Simona Halep, dând-o ca pe o posibilă soluție pentru lotul României în acea perioadă: “M-am bucurat foarte mult pentru fete şi am fost foarte mândră de ele. A fost ceva extraordinar cum au reuşit să câştige cu Ucraina. Mă bucur mult că suntem în grupa Mondială şi le urez mult succes.

Iga Swiatek vs. Sorana Cirstea | 2024 Madrid Round 3 | WTA Match Highlights

Sper să facă o surpriză frumoasă. Cred că acest capitol este închis pentru mine. Poate până atunci Simona va reveni, plus că avem foarte multe fete bune care pot să joace şi eu zic că vor face o treabă foarte bună”, a spus Sorana Cîrstea.

ADVERTISING

Pentru Sorana urmează turneul de la Roma, apoi va merge la Strasbourg şi Roland Garros.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!