FCSB, ofertă de prelungire a contractului, încă de la pauza meciului cu Farul pentru un jucător exponențial

FCSB, ofertă de prelungire a contractului, încă de la pauza meciului cu Farul pentru un jucător exponențial

FCSB a cucerit titlul de campioană sâmbătă seara în disputa cu Farul, scor 2-1 în runda curentă de play-off, bifând acest trofeu cu trei runde înainte de finalul campionatului.

A fost un meci controlat de formația lui Charalambous, care de acum înainte are ca obiectiv să transfere cât mai mulți jucători pentru ca FCSB să poate ajunge în grupele unei competiții europene.

Până atunci însă, patronul Gigi Becali a dezvăluit faptul că în pauza partidei l-a sunat pe managerul general Mihai Stoica pentru a ordona o prelungire de contract cât mai grabnică. E vorba de Ovidiu Popescu, folosit în această partidă ca fundaș stânga, în locul suspendatului Radunovici: „La pauză i-am dat telefon lui Mihai Stoica și i-a zis: «Băi, Mihai, să-I prelungim contractul lui Ovidiu Popescu. E cel mai bun fundaș stânga din România, la cum a jucat în prima repriză». Nu a fost niciodată așa bun. Radunovici nu pleacă, i-am făcut ofertă să continue. Nu vreau să plece”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

ADVERTISING

Ovidiu Popescu a fost adus de la Poli Timișoara în vara lui 2016, fiind unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lotul lui FCSB. Are 35 de meciuri în acest sezon în toate competițiile, fiind cotat la 700.000 de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!