Schimbare de plan în ce privește transferul lui Florinel Coman de la FCSB: „O să fac o înțelegere cu ei”

Schimbare de plan în ce privește transferul lui Florinel Coman de la FCSB: „O să fac o înțelegere cu ei”

Joi va fi ziua decisivă în ce privește transferul definitiv al lui Florinel Coman de la FCSB în țările arabe, după ce sâmbătă, gruparea roș-albastră a bifat titlul de campioană.

Coman a fost de departe cel mai bun jucător al echipei în acest sezon, fiind și golgheterul Ligii 1 cu 18 reușite. El este accidentat acum, dar se speră că va reveni pentru EURO 2024, după ce a suferit o leziune fibrilară cu Sepsi OSK.

Patronul Gigi Becali va negocia joi cu cei de la Al-Duhail, din Qatar. Arabii trebuie să plătească suma de 5 milioane de euro, clauza de reziliere a lui Florinel. Însă, patronul FCSB speră să îl poată păstra pe șeptar în preliminariile cupelor europene: „Vin parcă joi pentru Florinel Coman, ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor să facem contract de transfer, să nu plătească clauza. Să-l transfere pe 5 milioane. Nu vreau banii în rate! Nu vreau să-l dau. Problema banilor nu e asta.

„Explozie” pe teren! Cum au sărbătorit jucătorii de la FCSB primul titlu din Superligă după 9 ani

Eu vreau să fac o înțelegere, ca Florinel să mai joace preliminariile. Poate, dacă vrea el. Asta e singura chestie. El să semneze cu noua echipă, iar transferul să se facă de la 1 septembrie. Vom discuta joi și vedem. Trebuie să discutăm și cu Florinel Coman. O să fac înțelegere cu Florinel Coman. Poate mai lăsăm și negociem. Să cerem 4,5 milioane de euro dacă mai stă Coman.

ADVERTISING

Cam greu să-l înlocuim pe Coman, dar noul Coman poate fi George Popescu. George Tavi. Mai are puțin și își revine. Oricum mai fac transferuri, iau 7-8 jucători”, a declarat latifundiarul din Pipera, la emisiunea Fotbal Club de la televiziunea DigiSport.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!