Motivul pentru care transferul lui Florinel Coman, anunțat deja de FCSB, este în mare pericol să pice

Motivul pentru care transferul lui Florinel Coman, anunțat deja de FCSB, este în mare pericol să pice

FCSB se află în negocieri ample pentru vânzarea lui Florinel Coman, cel mai bun jucător din acest sezon al grupării roș-albastre, certă favorită la titlu.

Patronul Gigi Becali a anunțat zilele trecute că s-ar fi înțeles cu o formație pe care nu vrea să o numească pentru cedarea lui Coman din vară, această echipă urmând să îi plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro, fostului jucător de la Viitorul.

În realitate însă, lucrurile nu stau atât de simplu. În primul rând, formația despre care se discută este Al Duhail din Qatar, locul 6 în campionatul din prima ligă a acestei țări arabe. Oficialii acestei grupări doresc să vină în România pentru a negocia cu Becali. Aceștia vor să îi ofere 3,5 milioane de euro pentru Florinel Coman. Iar restul de 1,5 milioane până la achitarea clauzei să vină doar din eventuale bonusuri de recompensă, lucru cu care Becali nu este de acord, scrie cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

ncă o dată, orice echipă plătește suma de 5 milioane de euro îl va putea transfera pe Florinel Coman. FCSB vrea însă acești bani toți o dată, iar plecarea să aibă loc doar din vară, după ce echipa cucerește primul titlu după 9 ani de așteptare.

În Qatar, Coman ar urma să primească un contract pe 4 ani, urmând să câștige o sumă imensă de 8 milioane de dolari, mai exact un salariu de 166.000 de dolari pe lună, un salariu de 5 ori mai mare decât are acum în Berceni.

Coman are o cotă de piață de 6 milioane de euro, bifând în acest sezon 16 goluri și 10 pase decisive în Liga 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!