Listă de transferuri stelară pregătită de FCSB după un nou titlu. Trei ținte surpriză din Liga 1

Listă de transferuri stelară pregătită de FCSB după un nou titlu. Trei ținte surpriză din Liga 1

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a anunțat o campanie de transferuri exemplară în această vară, în ideea ca gruparea roș-albastră să aibă șansa de a se califica în grupele Champions League.

FCSB este pentru a 27-a oară campioană în România, titlul de sâmbătă fiind însă primul după 9 ani lungi de așteptare. Iar planurile roș-albaștrilor de acum încolo sunt unele de mare amploare. Becali e interesat de trei jucători din Liga 1, plus Denis Alibec, jucător ce va retrograda din prima ligă a Qatarului. Îl mai vrea și pe Louis Munteanu, dar a pronunțat și alte două nume din Superliga: fundașul stânga Kiki (30 de ani, Farul)i și William Baeten, extrema de 25 de ani de la FCU Craiova.

ADVERTISING

„Noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta? Pentru ce l-am luat? Degeaba l-am luat dacă nu merg în cupele europene. Nu mă intresează titlul dacă nu merg în cupele europene. De asta iau titlul.

Și pentru asta trebuie să iau 7-8 jucători. Din campionatul românesc, sunt vreo 3 pe care îi știu. Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova lui Mititelu, dacă mă înțeleg cu el. Da, Baeten. Poate fi și Kiki, despre care am vorbit acum câteva luni, dar am zis că nu negociez până nu se termină campionatul. Nu știu câți bani dau. Nu fac bugete. Dacă găsesc un Coman și un Tănase, dau milioane. Abia de acum e meserie mea. Eu nu mă pricep la fotbal. Începe ceea ce mă pricep eu. Să cumpăr și să vând. Gigi, ai inteligență sau ești prost? Dacă ești prost, stai acasă! Dacă ai inteligență, iei 7-8 jucători. Dai bani și iei milioane din cupele europene”, a declarat Becali în direct la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

FCSB a câștigat cu Farul 2-1 și e campioană cu trei etape înainte de final, urmând să arbitreze ea, indirect, lupta pentru celelalte locuri de cupă europeană.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!