Caroline Wozniacki, taxată dur: "De când te-ai luat de Simona Halep, n-ai mai câștigat niciun meci"

Caroline Wozniacki, taxată dur: "De când te-ai luat de Simona Halep, n-ai mai câștigat niciun meci"

Conflictul de la distanță dintre Caroline Wozniacki și Simona Halep este readus în actualitate de presa din străinătate.

Jurnaliștii de la Tennis Up To Date au remarcat faptul că Wozniacki a fost ținta criticilor după ce a fost eliminată în turneul de la Madrid de Sara Errani.

Aceștia notează că daneza a primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care i s-a amintit că forma ei este catastrofală de când a criticat-o public pe Simona Halep.

Sunt zeci de mesaje contra jucătoarei din Danemarca, iar unii dintre cei care au postat pe rețelele de socializare consideră că de vină este karma.

ADVERTISING

"De când a făcut acele comentarii despre Halep, n-a mai câștigat un meci", a fost unul dintre mesajele postate pe X.

În același timp, mulți utilizatori ai platformei îi cer lui Wozniacki să renunțe la tenis.

De când a criticat-o pe Simona Halep, Wozniacki a pierdut în turul 2 la Miami și Charleston, a abandonat în Billie Jean King Cup și a cedat în turul 1 la Madrid.

Caroline Wozniacki a fost cea care a declanșat acest conflict, după o declarație dură făcută la adresa Simonei Halep.

"Dacă vrei să te întorci, și a fost o greșeală, înțeleg, dar ar trebui să muncești pentru a urca. Este evident că situația Simonei s-a prelungit de mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o iertare, ci o reducere a pedepsei. Acum nu a mai jucat pentru o vreme și se va întoarce. Din nou, sper doar la un sport curat. Asta este tot ce îmi doresc. Vreau să existe modele bune pentru tânăra generație. Este un sport în care sunt mulți bani, multă competitivitate, mulți concurenți. Îmi doresc o luptă corectă”, a spus Caroline Wozniacki.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În replică, Simona Halep a trimis-o pe Wozniacki să citească decizia de la TAS.

"De ce a spus asta? De ce a zis-o? Nu am făcut nimic greșit. Nu m-am dopat, nu am trișat. E bine să citim decizia de la TAS. A fost o contaminare, n-am nicio legătură cu dopingul. Nu sunt o trișoare! Le mulțumesc organizatorilor că mi-au dat un wild card. Doar o persoană să fie negativă la adresa mea… Nu este importantă pentru că am sute de oameni care îmi oferă dragoste", a spus Simona Halep.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!