Simona Halep primește o veste excelentă: Turneul la care "e pretendentă să primească wildcard"

Simona Halep primește o veste excelentă: Turneul la care "e pretendentă să primească wildcard"

Presa internațională indică turneul la care Simona Halep ar putea primi un nou wildcard, după Miami Open și Madrid Open.

Alături de Emma Răducanu, Simona Halep este văzută drept favorită pentru a benficia de unul dintre cele două wildcarduri rămase disponibile pentru Foro Italico.

Halep fusese invitată pe tabloul principal la Madrid, turneu pe care l-a câștigat în 2016 și 2017, dar s-a retras în ultimul moment.

"Simona Halep și Emma Răducanu vor trebui să aștepte să vadă dacă pot juca la Openul Italiei, după ce au "ratat" primele wildcard-uri. Cele două au primit wildcard-uri pentru Madrid, însă Simona s-a retras și Răducanu a pierdut cu 6-2, 6-2 împotriva Mariei Lourdes Carle, dar pot "ochii" turneul de la Roma pentru a-și intra în formă. (…) Mai sunt două wildcarduri disponibile pe tablou principal feminin, iar Halep și Răducanu sunt pretendente pentru a le primi", scrie site-ul tennis365.com.

ADVERTISING

Șase din cele opt wildcard-uri disponibile pentru turneul de la Roma au fost deja oferite către Martina Trevisan (76 WTA), Sara Errani (100), Lucrezia Stefanini (159), Giorgia Pedone (276), Nuria Brancaccio (292) și Matilde Paoletti (642).

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma în 2020.

Turneul de la Roma se dispută în perioada 7 - 19 mai.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!