Simona Halep s-a retras de la Madrid Open, turneu la care primise un wildcard

Simona Halep s-a retras de la Madrid Open, turneu la care primise un wildcard

Simona Halep (32 de ani) s-a retras de la turneul de la Madrid, unde fusese invitată pe tabloul principal de către organizatori.

Printr-un mesaj postat pe Instagram, Simona a confirmat, duminică, retragerea de la turneul de la Madrid, pe care l-a câștigat în 2015 și 2016.

"Din păcate corpul meu are nevoie de puțin mai mult timp pentru a fi pregătit și am luat decizia grea de nu juca la Madrid. Grea pentru că îmi doresc să mă întorc înapoi în circuit cât mai repede cu putin, dar experiența mea îmi spune să nu mă grăbesc. Mulțumesc organizatorilor turneului de la Madrid care mi-au oferit care mi-au oferit wildcard-ul și fanilor mei pentru susținere. Ne vedem în curând!". a transmis Simona Halep.

ADVERTISING

Recent, sportiva noastră s-a retras de la Billie Jean King Cup, unde trebuia să participe alături de echipa României, dar și de la turneul portughez de la Oieras.

Singurul meci oficial jucat de Simona Halep în 2024 este cel din primul tur de la Miami, tot cu wildcard, când a fost învinsă de Paula Badosa, pe 19 martie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!