Presa din SUA indică următorul turneu la care va participa Simona Halep: "Speră să fie gata"

Presa din SUA indică următorul turneu la care va participa Simona Halep: "Speră să fie gata"

Presa din Statele Unite ale Americii indică umrătorul turneu la care va participa simona Halep (32 de ani), sportiva noastră revenită pe teren după ce suspendarea pentru dopaj i-a fost redusă de la 4 ani la 9 luni.

Învinsă de Paula Badosa la Miami Open, turneu la care a primit wildcard, Simona Halep s-a retras de la Billie Jean King Cup și WTA 125 Oieras, iar acum există informații că s-ar fi retras și de la Madrid Open, deși încă nu există confirmarea oficială.

Jurnaliștii americani au scris despre retragerea Simonei Halep de la Madrid și au indicat turneul pentru care sportiva noastră "speră să fie gata".

ADVERTISING

"Revenirea Simonei Halep nu merge așa cum era plănuită, cu fostul lider mondial care se retrage de la Madrid Open. Ea a decis să nu joace, după ce a primit un wildcard. (…) Asta după ce s-a retras de la Billie Jean King Cup și de la Oieras. (…) Simona a revenit la Miami Open imediat după ce suspendarea pentru dopaj i-a fost redusă și a pierdu contra Paulei Badosa, iar acum se confruntă cu probleme medicale, o accidentare la umăr după care nu și-a revenit complet. Ea speră să fie gata pentru turneul de la Roma", scrie site-ul tennisuptodate.com.

ADVERTISING

Turneul WTA 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 7-19 mai 2024 și are premii totale în valoare de 5,5 milioane de dolari.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇