Când își va afla Simona Halep prima adversară de la Madrid

Când își va afla Simona Halep prima adversară de la Madrid

Simona Halep revine în circuitul profesionist de tenis la turneul Mutua Madrid, un turneu Masters de tip 1000 de puncte, pe o zgură care îi place mult româncei, care a triumfat aici de două ori, în 2016 și 2017.

Ea a primit un wild-card pentru a putea participa pe tabloul principal, iar tragerea la sorți pentru acest tablou va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 19, ora României.

Turneul de pe complexul de la Caja Magica se va desfășura în perioada 23 aprilie - 5 mai. Românca este clasată pe locul 1146 în clasamentul WTA iar la Madrid poate întâlni extrem de devreme marile jucătoare ale momentului din ierarhie, printre care amintim pe Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Coco Gauff, Elena Rybakina, Maria Sakkari, Jelena Ostapenko, Caroline Wozniacki, Victoria Azarenka sau Jessica Pegula.

2017 Mutua Madrid Open Final | Simona Halep v Kristina Mladenovic | WTA Highlights

8.770.480 de dolari e valoarea totală a premiilor de la Madrid, fostul turneu patronat de Ion Țiriac. Halep mai are și 2 finale pierdute în capitala Spaniei, în 2014 și 2019, ultima cu Kiki Bertens, Olanda, scor 4-6, 4-6.

ADVERTISING

Sorana Cîrstea va începe competiția din turul 2 direct, în timp ce Halep, Ana Bogdan și Irina Begu vor începe concursul din runda inaugurală.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!