Simona Halep nu mai participă la turneul de la Madrid - presă

Simona Halep nu mai participă la turneul de la Madrid - presă

Dubla campioană de Grand Slam, Simona Halep, 32 de ani, a anunțat forfait pentru turneul Masters WTA 1000 de la Madrid, din cauza unor probleme medicale.

Organizatorii turneului din capitala Spaniei au dat de înțeles că Simona Halep nu va mai participa la această ediție, ea nefiind încă pusă la punct după problemele pe care le-a avut la umăr și genunchi, după revenirea sa în competiții, la Miami, scrie EuroNews.

Potrivit informațiilor televiziunii mai sus citate, care are o echipă de jurnaliști prezentă la Caja Magica, Halep a luat decizia aceasta radicală pentru că nu se simte deloc confortabil din punct de vedere fizic și nu se simte complet refăcută pentru a reveni în circuitul competițional. Trebuie spus totuși că, până la această oră, anunțul nu a fost confirmat deocamdată oficial.

ADVERTISING

Halep avea un wild-card pentru tabloul principal la Madrid și și-ar fi aflat prima adversară duminică, la tragerea la sorți pentru tablou, programată la ora 19. Rând pe rând, sportiva noastră și-a anunțat retragerea și înainte de întâlnirea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, și pentru turneul WTA 125 de la Oeiras.

Turneul de la Madrid ar fi fost primul pentru româncă alături de noul său antrenor, Carlos Martinez.

Competiția WTA 1000 de la Madrid a fost câștigată de Simona Halep în două rânduri, 2016 și 2017. Fostul lider mondial din WTA a mai jucat două finale la Caja Magica, în 2014 (a pierdut la Sharapova) și 2019 (a pierdut la Kiki Bertens).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!